Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek daha rahat bir nefes alacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ekilmiş tarla gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada yeni ekilmiş tarla görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada ekilmiş tarla görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, borçlanılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işaret eder.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla ektiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekilecek tarla görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekilmemiş tarla görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, alışveriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada tarla ekildiğini görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments