Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey ektiğini görmek

Rüyada birşey ektiğini görmek

Rüyada birşey ektiğini görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, parasının ve malının da artacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada birşey ektiğini gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada mısır ektiğini görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada pamuk ektiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekilmiş yeşil tarla görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet eder.

Rüyada sebze ektiğini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Rüyada domates ekildiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eğlenen insanlar görmek bazı iş birlikleri yapacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, bekar ise evleneceğine işarettir.

Rüyada ekilen tarla görmek yolculuğa çıkmaya, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ekilli sebze görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok daha fazla adım atacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments