Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret eder.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kabak ektiğini görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği yemek görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yeni işlere girişileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kabak çekirdeği vermek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği almak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments