Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekilmiş domates görmek

Rüyada ekilmiş domates görmek

Rüyada ekilmiş domates görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kazancının sürekli artacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Rüyada ekilmiş domates gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada bahçeye domates ektiğini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada ekilmiş domates görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada domates ektiğini görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates ekildiğini görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabak ektiğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada mısır ekildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek ektiğini görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada mısır ektiğini görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments