Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, neredeyse kahrolacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulur.

Rüyada birinin çiçek ektiğini gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulur.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Rüyada çiçek ektirmek kişinin yaşamının değişeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek ticarette yol katedeceğine, ünleneceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek maddi imkânlarının azalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek ektiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments