Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reyhan ektiğini görmek

Rüyada reyhan ektiğini görmek

Rüyada reyhan ektiğini görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, talihinin artacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada reyhan ektiğini gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada reyhan ektiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş reyhan görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada reyhan fidesi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada reyhan ekmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada kuru reyhan görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, zor zamanlar yaşayacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada reyhan dikmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada reyhan tarlası görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada saksıda reyhan görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments