Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jüpiter gezegenini görmek

Rüyada jüpiter gezegenini görmek

Rüyada jüpiter gezegenini görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, satışların düşeceğine, memur ise terfi edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada jüpiter gezegenini gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada başka gezegende yaşamak başa iş açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzayda gezegenleri görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tüm gezegenleri görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada başka bir gezegende olmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mars gezegenini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments