Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüm gezegenleri görmek

Rüyada tüm gezegenleri görmek

Rüyada tüm gezegenleri görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tüm gezegenleri gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Rüyada tüm gezegenleri görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüm altın bulmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalet eder.

Rüyada tüm sülaleyi görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gezegen görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm akrabaları görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada tüm sülaleyi bir arada görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments