Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, imkân sahibi olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yıldızınız parlıyor.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde gezegen görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına işaret eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işlerinde verimin artacağına delalettir.

Rüyada başka gezegen görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada gezegenleri görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada merkür gezegenini görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada neptün gezegeni görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka gezegene gitmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments