Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mars gezegenini görmek

Rüyada mars gezegenini görmek

Rüyada mars gezegenini görmek malının ve aşının da çoğalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, planların boşa gideceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada mars gezegenini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada mars gezegenine gitmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mars gezegen görmek çok zor günler geçireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mars gezegenini görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada ay ve mars görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada marsa gitmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mars görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada marsupilami görmek çok büyük başarı kazanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments