Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jilet atmak

Rüyada jilet atmak

Rüyada jilet atmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, kurtuluşu yakalayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada jilet atmak gördüyseniz:

  • Doğru iletişim için, daha detaycı olunması gerekiyor.

Rüyada kollarına jilet atmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada jilet atmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna jilet atmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Rüyada yüze jilet atmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına inanılır.

Rüyada kola jilet atmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada jilet yemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, dinamik olacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda jilet görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments