Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jilet çekmek

Rüyada jilet çekmek

Rüyada jilet çekmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada jilet çekmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada jilet çekmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle kesilmek ister istemez başının belaya gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kola jilet atmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada jiletle tüylerini almak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada jiletle bacaklarını almak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada yüze jilet atmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments