Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada iyi bir liseye gitmek malının artmasını sağlayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Rüyada iyi bir lise görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, söylediklerinin çıkacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olmak yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lise müdürünü görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada lise kazanmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments