Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise müdürünü görmek

Rüyada lise müdürünü görmek

Rüyada lise müdürünü görmek kazancının günden güne azalacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, güzel bir yola çıkılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada lise müdürünü gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada lise müdürünü görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada anadolu lisesi görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada iyi bir liseye gitmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, doğruluğu bulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada iyi bir lise görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lise arkadaşını görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, aç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada liseyi kazanmak hedeflere ulaşamayacağına, nefsine uyacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments