Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski lise arkadaşını görmek

Rüyada eski lise arkadaşını görmek

Rüyada eski lise arkadaşını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, malında azalmaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada eski lise arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada lise arkadaşı görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada lise arkadaşını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada lise öğrencisi olmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada liseden mezun olmak haklılığının anlaşılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, az maliyetle ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise kazanmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments