Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir lise görmek

Rüyada iyi bir lise görmek

Rüyada iyi bir lise görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada iyi bir lise gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada iyi bir lise görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Rüyada lisede olmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kimseden korkmayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada liseyi kazandığını görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments