Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi bir liseye gitmek

Rüyada iyi bir liseye gitmek

Rüyada iyi bir liseye gitmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada iyi bir liseye gitmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bol dua edeceğine işaret eder.

Rüyada iyi bir lise görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işaret etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada tekrar liseye gitmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada liseye gitmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada yeniden liseye gitmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada liseyi kazandığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments