Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise kazanmak

Rüyada lise kazanmak

Rüyada lise kazanmak güçten düşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, parasına da para ekleyeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada lise kazanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler şimdiye kadar sizden memnuniyetlerini dile getirdilerse bunu faydaya çevirmenin zamanıdır.

Rüyada liseyi kazanmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada liseyi kazandığını görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada lise kazanmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hasret ve özlem gidereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada tekrar lise okumak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada fen lisesi görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına yorulur.

Rüyada lisede olmak geçim derdine düşeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments