Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lise öğrencisi olmak

Rüyada lise öğrencisi olmak

Rüyada lise öğrencisi olmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, mutsuz olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada lise öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Rüyada lise öğrencisi olmak bolluk ve bereket göreceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gitmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tekrar lise okumak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada liseye başladığını görmek güven kaybı yaşanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yeniden liseye gitmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada iyi bir lise görmek işinin de hep yürüyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments