Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli geç kalmak

Rüyada sürekli geç kalmak

Rüyada sürekli geç kalmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, işlerinin sarpa saracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sürekli geç kalmak gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada sürekli geç kalmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına yorulur.

Rüyada nişana geç kalmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derse geç kalmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işaret eder.

Rüyada eve geç kaldığını görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalettir.

Rüyada arabaya geç kalmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada dershaneye geç kalmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir işe geç kalmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments