Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep geç kalmak

Rüyada hep geç kalmak

Rüyada hep geç kalmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ferahlayacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep geç kalmak gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada hep geç kalmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine tabir olunur.

Rüyada hep kalabalık görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hep sevdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep kabus görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada hep aynı bebeği görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep birini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada hep birlikte yemek yemek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments