Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde masa görmek

Rüyada işyerinde masa görmek

Rüyada işyerinde masa görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, gururlandıracak işler yapacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde masa gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada masa başı iş görmek hayatının güzelleşeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Rüyada işyeri masası görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada iş masa görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde masa görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Rüyada iş masası görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada içki masasında oturmak zor günlerin biteceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa satın almak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, mevki kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments