Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki masasında oturmak

Rüyada içki masasında oturmak

Rüyada içki masasında oturmak hem moral hem de çareler bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki masasında oturmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada içki masasında oturmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki masası görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ondan kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada masa oturmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yemek masasında oturmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaya oturmak parasını ve malını kaybedeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında oturmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments