Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa satın almak

Rüyada masa satın almak

Rüyada masa satın almak hoşluk içinde olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işarettir.

Rüyada masa satın almak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Rüyada masa örtüsü satın almak geçimin daha kolay hale geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek masası satın almak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işarettir.

Rüyada masa satın almak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni masa almak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerin çığırından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada rakı masası görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ağız tadına kavuşacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada ameliyat masasında görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makam masası görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments