Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş masa görmek

Rüyada iş masa görmek

Rüyada iş masa görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, yarınlara bakacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada iş masa gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Rüyada iş masa görmek yalnız hissetmeye, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada masa başı iş görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada işyeri masası görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada iş masası görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil masa görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments