Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş masası görmek

Rüyada iş masası görmek

Rüyada iş masası görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, evlerin ayrılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iş masası gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada iş masası görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Rüyada masa başı iş görmek insanlara öncülük edeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Rüyada iş masa görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, parasına da para ekleyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek ekonomik gücün çoğalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada işyeri masası görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa lambası görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada masa örtüsü yakmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments