Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başı iş görmek

Rüyada masa başı iş görmek

Rüyada masa başı iş görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başı iş gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Rüyada masa başı iş görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa başında görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, edilen duaların kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada masa başında çalışmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada masa başında konuşmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada masa başında birini görmek el üstünde tutulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, istediği gibi yaşayacağına yorulur.

Rüyada masa başında oturmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elinin döneceğine delalettir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments