Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri masası görmek

Rüyada işyeri masası görmek

Rüyada işyeri masası görmek işlerinin artacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yeni bir eve taşınacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyeri masası gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada işyerinde masa görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada iş masa görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber delalettir.

Rüyada masa başı iş görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada işyeri masası görmek kafa dağıtacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş masası görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin masası görmek maddi olanaklarının artacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Rüyada nikah masasında terk edilmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments