Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinde masa değiştirmek

Rüyada işyerinde masa değiştirmek

Rüyada işyerinde masa değiştirmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, para kazanmaya başlayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, esenliği bulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek önemli işler yapacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Rüyada masa değiştirmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada masanın yerini değiştirmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada iş masası görmek ağız tadının bozulmayacağına, kötü sözler duylacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinde masa görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş masa görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başı iş görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada işyeri masası görmek şansızlığın kırılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments