Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemediğin bir yere gitmek

Rüyada istemediğin bir yere gitmek

Rüyada istemediğin bir yere gitmek çok büyük kazanç sağlanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, keyfinin olmayacağına inanılır.

Rüyada hacca gitmek istememek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hem işinde başarılı olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işarettir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, rahata erileceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği istemeye gitmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemeye gitmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments