Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden birini yaralamak

Rüyada istemeden birini yaralamak

Rüyada istemeden birini yaralamak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada istemeden birini yaralamak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Rüyada istemeden birini yaralamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada adam yaralamak kariyerinde aşama kaydedeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini silahla yaralamak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada ayağını yaralamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerinde kara geçeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yaralamak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada köpek yaralamak hayırlı bir yuva kurulacağına, rahat bir işe girileceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla birini yaralamak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocasını yaralamak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments