Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeden taşınmak

Rüyada istemeden taşınmak

Rüyada istemeden taşınmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada istemeden taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Rüyada istemeden taşınmak güzel haberlerin alınacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada evlenmek istemediğini görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Rüyada isteme görmek makam ve söz sahibi olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini istemeye gitmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments