Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden gelen birini görmek

Rüyada askerden gelen birini görmek

Rüyada askerden gelen birini görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, o kişiye zararının dokunacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, düzenin kurulacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada askerden gelen birini gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada izne gelen asker görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada askerden gelen birini görmek ona mutluluk getireceğine, kişinin şifa bulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek başarısız ve mutsuz olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yoldan gelen birini görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments