Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacdan gelen hurma yemek

Rüyada hacdan gelen hurma yemek

Rüyada hacdan gelen hurma yemek kararlar alacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, işinde terfi edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalettir.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen birinin elini öpmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birine sarılmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak büyük bir işe kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, satışların düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hacdan gelen birini görmek sorunların biteceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments