Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek işindeki verimliliğinin artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımı hamile olarak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı hamile görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek garanti olacak makama oturacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, planlarının bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments