Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek istediği noktalara geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek terslik yaşayacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada bekarın hamile olduğunu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments