Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada bir arkadaşımı hamile görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, tatsızlıkların aşılacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek üzüntülerin sona ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada hamile arkadaş görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hayırlı günlerin geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada hamile olan arkadaşı görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sıkıntılarının geçeceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını ve kendini hamile görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments