Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını hamile görmek

Rüyada arkadaşını hamile görmek

Rüyada arkadaşını hamile görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalettir.

Rüyada arkadaş hamile görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hamile duymak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu duymak saygı değer bir konuma çıkacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının annesini hamile görmek her konuda gelişme gösterileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments