Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşı hamile görmek

Rüyada bir arkadaşı hamile görmek

Rüyada bir arkadaşı hamile görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına alamet eder.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, ferahlığa çıkacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşımı hamile görmek önemli işler yapacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının annesini hamile görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını hamile görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, sorunların hallolacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments