Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınızı hamile görmek

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, korkularından kurtulacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşınızı hamile gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ikiz hamile görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kara kara düşünür olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu duymak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, güzel bir iş fırsatına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, adının yayılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, bol bol moral depolanacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments