Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktordan hamile olduğunu öğrenmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, parasız kalacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments