Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, belaya ve derde düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek üzüntülerinden kurtulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, herkesten ileriye gideceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments