Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemediğin bir şeyi görmek

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, istediği başarıyı göstereceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Rüyada istemediğin bir şeyi gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi istememek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada istemeye gelmesini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemeye gelinmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sayılacağına tabir olunur.

Rüyada birini istememek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada istemeden birini yaralamak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments