Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istemeye gelmesini görmek

Rüyada istemeye gelmesini görmek

Rüyada istemeye gelmesini görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, geri plana düşeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye gelmesini gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada istemeden öpüşmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istemediğim biriyle evlenmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek maddi gücünün yerine geleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada istemeden gelinlik giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, her geçen gün başarıların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments