Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini istememek

Rüyada birini istememek

Rüyada birini istememek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birini istememek gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada istemeden nişanlandığını görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeden birini öldürmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Rüyada boşanmak istememek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada evlenmek istemediğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye gelinmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hükmünün geçmeyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments