Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi istememek

Rüyada bir şeyi istememek

Rüyada bir şeyi istememek ün sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi istememek gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Rüyada istemediğin bir şeyi görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi istememek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada misafiri istememek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada istemeyerek evlendiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelen görücüyü istememek kötü düşmana, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada istemeyerek öpüşmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeden saç kestirmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments