Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden bir şey istemek

Rüyada sevgiliden bir şey istemek

Rüyada sevgiliden bir şey istemek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, anlaşmalardan cayılacağına delalet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin şeyi almak para ve makam sahibi olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments