Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin şeyi görmek

Rüyada istediğin şeyi görmek

Rüyada istediğin şeyi görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada istediğin şeyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada birisinden bir şey istemek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak eline geçen paraları tutamayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi çok istemek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyi görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, o kişiye zararının dokunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments