Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalettir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada birisinden bir şey istemek çok güzel adımlar atılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, her zaman neşeli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada komşudan bir şey istemek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek yeni başlangıçlar yapacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments