Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, korkularının üzerine gideceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine işaret eder.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada komşudan bir şey istemek mal mülk sahibi olunacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ölüden bir şey istemek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işarettir.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, çok hayır duası alacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments